J. Kosor i V. Putin potpisali ugovor o pristupanju RH plinovodu Južni tok

02.03.2010 16:44 Starost: 7 yrs

Hrvatska premijerka Jadranka Kosor i njezin ruski kolega Vladimir Putin potpisali su danas u Moskvi ugovor o pristupanju Hrvatske plinovodu Južni tok. Još se ne zna je li riječ o kraku ili magistralnom dijelu plinovoda.

Hrvatska će u lipnju ponovno otvoriti ured Hrvatske gospodarske komore u Moskvi, a hrvatska je premijerka pozvala ruskog kolegu da potkraj lipnja posjeti Hrvatsku.
 
Hrvatska premijerka Jadranka Kosor i njezin ruski kolega Vladimir Putin potpisali su danas u Moskvi ugovor o pristupanju Hrvatske plinovodu Južni tok. Još se ne zna je li riječ o kraku ili magistralnom dijelu plinovoda. Dogovoreno je i da će se u lipnju ponovno otvoriti ured Hrvatske gospodarske komore u Moskvi, čemu bi, navodno, opet trebala nazočiti J. Kosor.

Hrvatska je premijerka pozvala ruskog kolegu da potkraj lipnja posjeti Dubrovnik, gdje se održava Croatia summit. Ministar gospodarstva Đuro Popijač i zamjenik ministra energetike Anatolij Janovski potpisali su ugovor o znanstveno-tehnološkoj i ekonomskoj suradnji.
vecernji.hr

 
Nema komentara

Dodaj komentar

* obavezno polje

*

*
CAPTCHA image for SPAM prevention
Ako ne možete pročitati riječ, kliknite ovdje.
*
*