Koristiti ćemo novi sustav

04.03.2010 14:41 Starost: 7 yrs

VIDEO Izbornik Slaven Bilić je nakon osrednje igre i pobjede u prijateljskom ogledu s Belgijom u Bruxellesu bio zadovoljan: Zadovoljan sam, iako je bilo pogrešaka, rekao je.

Zabilježio sam mnogo dobrih stvari. Dobro smo reagirali na novi sustav igre (3-5-2, op.a.). Nije riječ o nekom ekstremnim promjenama, a glavni razlog što smo to isprobali leži u procjeni da će u takvom načinu igre Modrić i Kranjčar više doći do izražaja, smatra Bilić.

S novim sustavom ćemo u budućnosti imati više loptu u posjedu, a sredina terena s odgovornim pristupom obrambenih igrača bit će vrlo sigurna linija. Na stari 4-4-2 sustav smo se vratili iz nužde, rekao je Bilić: U novom sustavu bočni igrači se više pridodaju sredini terena, nije to neka velika promjena.

Izbornik je pohvalio Belgijce kao organiziranu i trkački moćnu momčad, na kojoj se jasno vidi rad novog izbornik, Nizozemca Dicka Advocaata.

Advocaat smatra da je pobijedila sretnija momčad: Utakmicu je praktički odlučio jedan udarac za koji naš vratar očigledno nije bio spreman. Pobijedila je sretnija momčad. Moji su igrači iz ove utakmice mogli puno naučiti.
hrt.hr

Flash is required!
 
Nema komentara

Dodaj komentar

* obavezno polje

*

*
CAPTCHA image for SPAM prevention
Ako ne možete pročitati riječ, kliknite ovdje.
*
*