Igor Bišćan kažnjen sa devet dana zatvora

16.03.2010 17:55 Starost: 7 yrs

Nogometaš Dinama Igor Bišćan osuđen je na uvjetnu kaznu od devet dana zatvora zbog tučnjave sa taksistom Dragutinom Zrnom u Martićevoj ulici. Za dan težu kaznu dobio je taksist, koji je uvjetno osuđen na deset dana zatvora, a obojici je određen rok kušnje od godinu dana. Ako njih dvojica isto djelo ponove u tom razdoblju, zatvorsku kaznu morat će odslužiti.

Nepravomoćna je to presuda Prekršajnog suda u Zagrebu, pred kojim se ovaj dvojac našao nakon tučnjave zbog Bišćanovog nepropisnog parkiranja na taksi stajalištu. Zaradili su prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, odnosno naročito drskog ponašanja.

Prvo je taksist Bišćanu rekao “izvadit ću ti džigericu” i uhvatio ga za vrat i odgurnuo, a onda je nogometaš njega udario glavom u nos.

- Nisam još dobila presudu, ali ako je točno to što kažete, sigurno ćemo se žaliti. Što se tiče tučnjave, nesporno je da se radi o nužnoj obrani, ali budući da nisam vidjela još presudu, ne znam za što je točno moj branjenik proglašen krivim. Ipak, nekakvo je zadovoljstvo da je Zrna dobio taj dan više, jer je on začetnik cijelog događaja. Nije to strašna kazna, ali žalit ćemo se i u konačnici dokazati da moj branjenik nije kriv - komentirala je presudu Bišćanova odvjetnica Jadranka Sloković.

Presuda još nije “doputovala” ni do Dragutina Zrne. No, niti on nije zadovoljan ovakvim ishodom suđenja.

- Nemam više što reći. Svjedoci su rekli svoje, ja nisam tamo nikoga lovio, nego me Bišćan nakon verbalnog sukoba premlatio. Što više da kažem, svakome ide na njegovu savjest - rekao je taksist Zrna.
jutarnji.hr

 
Nema komentara

Dodaj komentar

* obavezno polje

*

*
CAPTCHA image for SPAM prevention
Ako ne možete pročitati riječ, kliknite ovdje.
*
*