Jakovčić: Josipovićeva isprika potez je državnika

16.04.2010 15:29 Starost: 7 yrs

- Josipovićeva isprika potez je državnika. Napravio je što se trebalo napraviti, kratak je Jakovčićev osvrt na predsjednikov potez

Istarski župan Ivan Jakovčić na jutrošnjoj je konferenciji za novinare komentirao sarajevsku ispriku predsjednika Ive Josipovića, sukob Damira Kajina i Jadranke Kosor i stražnjicu na promidžbenom spotu.

- Josipovićeva isprika potez je državnika. Napravio je što se trebalo napraviti, kratak je Jakovčićev osvrt na predsjednikov potez. Kajinovi ocjenu kako je gospodarska politika Vlade "gotovo zločinačka" smatra nepotrebnom iako se temelji na istinitim brojkama i analizama.

- To je i pitanje stila. Ja pozdravljam svaki potez koji vodi prema boljitku. Vlada se bori s korupcijom, a nije toliko uspješna na području gospodarstva, rekao Jakovčić.

Komentirajući sporni spot, rekao je kako razumije senzibilnost Jadranke Kosor koja je reagirala na seksističke konotacije.

- Radi se o lošem spotu i loše uloženom novcu. Prikazuje ženu u ležećem položaju i ljude koji piju vino, a da pritom ništa ne govori o Hrvatskoj, primjerice, njenom velikom kulturnom nasljeđu, ocijenio je Jakovčić.
jutarnji.hr

 
Nema komentara

Dodaj komentar

* obavezno polje

*

*
CAPTCHA image for SPAM prevention
Ako ne možete pročitati riječ, kliknite ovdje.
*
*