Nove direktne linije na relaciji Pula-Frankfurt

17.12.2016 18:40 Starost: 4 days

Od 28. travnja 2017. godine. avio kompanija Lufthansa najavila je uvođenje nove direktne linije na relaciji Pula-Frankfurt

Ova nova usluga uključuje direktneletove za Frankfurt dva puta tjedno (ponedjeljkom i petkom). Let LH 1478 polazit će iz Frankfurta svakog ponedjeljka i petka u 16:40 sati u smjeru Pule u grad na Jadranu stizat će u 18:10 sati. Povratni let polazi iz Pule u 18:55 sati. Zrakoplov Bombardier CRJ900 nudi 90 sjedećih mjesta u dvije putničke klase, a stizat će u Frankfurt u 20:30 sati.

"Lufthansa s ponosom najavljuje novi direktni let za Frankfurt, najinternacionalniji grad u Njemačkoj. Klijenti iz Hrvatske će odsad moći otputovati u Frankfurt za samo sat i pol, te  iskoristiti pogodnosti idealne veze s drugim letovima iz ovog velikog čvorišta", izjavio je Bernhard Wodl, menadžer za Hrvatsku ugrupi Lufthansa. Ova nova linija omogućit će putnicima iz Hrvatske još lakši dolazak do interkontinentalnih destinacija kao što su Bangkok, Buenos Aires, Hong Kong, Rio de Janeiro ili Singapur. Sa zrakoplovnim kompanijama u sastavu grupe Lufthansa i partnerima Star Alliancea, Lufthansa putnicima nudi poveznicu s čvorištem Frankfurt ipristup najvećoj svjetskoj zrakoplovnoj mreži, te oko 170 Lufthansinih destinacija širom svijeta. Prošle je godine na aerodrom u Frankfurtupoletjelo i sletjelo oko 39 milijuna Lufthansinih putnika.

Povratni let iz Pule za Frankfurt može se rezervirati za89 Eura. Lufthansini letovi mogu se rezervirati na LH.com.

Frankfurt - jedan od najvećih gradova Njemačke - globalno je čvorište za trgovinu, turizam i kulturu. Regija Rajna-Majna jedan je od vodećih europskih gospodarskih centara i popularno turističko odredište s populacijom od oko 5,6 milijuna. Šira regija Frankfurta nudi čitavu paletu turističkih atrakcija i znamenitosti, uključujući balet, operu, kazalište i umjetničke izložbe svjetske klase. Njemačka središnja banka i Europska središnja banka smještene su u Frankfurtu i čine ga financijskim središtem Njemačke.

 
Nema komentara

Dodaj komentar

* obavezno polje

*

*
CAPTCHA image for SPAM prevention
Ako ne možete pročitati riječ, kliknite ovdje.
*
*