Povodom Hrvatskog dana liječnika, ministar zdravstva i predsjednici tri krovne liječničke udruge u Hrvatskoj poslali su poruku javnoti u kojoj ističu predanost i potrebi razvoj i usklađeja liječničke struke. 

Ministar zdravstva Vili Beroš čestitao je kolegama na Twitteru.

“Dragim kolegama, uz čestitke za Hrvatski dan liječnika, hvala vam na predanosti u liječenju naših građana. Uz izvrsnost struke, pokazali ste veliko srce što me čini neizmjerno ponosnim i odlučnim provesti nužne promjene kako bi se dodatno osnažila vaša uloga u zdravstvenom sustavu”, poručio je.

Čestitikama se pridružila i ravnateljica Opće bolnice Pula doc. dr. sc. Irena Hrstić, dr. med. koja je na svojem face profilu poručila …Volim svoj posao. Volim svoje zanimanje. Volim svoj poziv. Opet bih izabrala isto…. Sretan nam bio Hrvatski dan liječnika.

Predsjednici tri krovne liječničke udruge u Hrvatskoj dr.sc. Krešimir Luetić (HLK), prof.dr.sc. Željko Krznarić (HLZ) i mr.sc. Renata Čulinović Čaić (HLS) uputili su video čestitku i poruku hrvatskim liječnicima povodom Hrvatskog dana liječnika. U videu jasno ističu ključne ciljeve tj. rješenja za probleme liječništva na koje će se u sljedećem razdoblju fokusirati ove tri udruge.

foto upuz

Facebook Komentari