ACI marina Rovinj, ovoga će petka biti domaćin jedne od najistaknutijih mediteranskih regata za maksi krstaše, PROSSECO DOC MAXI ON Cooking Star 2023, koja će osim Rovinja posjetiti još i ACI marinu Pula te Rijeku.

Ovom prigodom, regata će ugostiti flotu impresivnih jedrilica do gotovo dvadeset i sedam metara duljine – maksi krstaša iz cijeloga svijeta. Regata PROSSECO DOC MAXI ON Cooking Star 2023 dio je zajedničkih napora tvrtke ACI d.d., međunarodnih brendova, Jedriličarskog kluba Uljanik iz Pule i Jedriličarskog kluba Maestral iz Rovinja da hrvatsku obalu dodatno pozicioniraju u sam vrh svjetske jedriličarske scene.

Svečano otvorenje regate PROSSECO DOC MAXI ON Cooking Star 2023, održati će se u petak, 2. lipnja 2023. s početkom u 11:00, u ACI marini Rovinj – Šetalište Vijeća Europe.

Regatni vikend u Istri uveličat će i gastronomska manifestacija MAXI ON Cooking Star, koja će se održati u petak 2. lipnja 2023. u Grand Hotelu Brioni Pula s početkom u 20 sati.

Prezentaciju kulinarskih vještina održat će poznati kuhari s Michelinovim zvjezdicama: Alessandro Gavagna. Loranzo Cogo, Alessandro Breda, Matjaz Sinigoj, Mauro Elli
Tomaž Kavčić, David Skoko, predsjednik MAXI ON Cooking Star 2023.

PROSSECO DOC MAXI ON Cooking Star 2023 regatu podržava Prosseco, a pratit će je i talijanska televizijska kuća RAI.

Facebook Komentari