U Domu sportova Mate Parlov klub sportsko ritmičke gimnastike Gazela iz Pule organizirao je prvi međunarodni turnir u grupnim vježbama pod nazivom Adria Challenge 2020.  Na turniru je sudjelovalo preko 150 gimnastičarki u ukupno 12 kategorija u vjezbama bez rekvita te vježbama sa rekvizitom.

Na turniru je nastupilo 12 grupa KSRG GAZELA. Gimnastičarke su ostvarile slijedeće rezultate :

U kategoriji Baby naša je grupna vježba bez rekvizita osvojila broncu i to u sastavu: Lena Hrubec, Lucija Damjanović, Tia Matošević, Katja Ostojin i Anka Oros.
U Mini kategoriji u vježbi bez rekvizita osvojili smo zlato i to u sastavu : Leona Čikada, Ema Brajković, Lana Zagoranski, Michela Leonardelli i Karla Jugovac.
U Mini kategoriji u vježbi s obručima osvojili smo srebro i to u sastavu: Nika Kutić, Lea Radolović , Ester Pretto , Lota Herman i Nina Ružić.
U kategoriji Kadetkinja u vježbi s obručima 1. Mjesto osvojile su : Ann Martinović, Marika Petrović, Korina Benčić, Ena Šakić i Tara Tijanić.
2. Mjesto osvojili su : Mila Močinić, Lana Miletić, Erin Dusman, Lucija Jalšovec i Ana Polčić
3.mjesto osvojile su: Gaia Joldić, Nea Hrelja, Ema Fabris, Dora Galić i Enia Mračević
4. Mjesto zauzele su: Enia Mračević, Anastasya Frolova, Sara Fabris, Klara Berljavac i Jorja Kogej
Predjuniorke su u vježbi s obručima osvojile zlato u sastavu: Neva Šebelić, Barbara Pavlić, Martina Brgić, Stefani Marić, Katarina Lena Ilić i Lana Ćosić.
Juniorke : Nikolina Brnos, Iva Tepšić, Majda Kajtez, Erin Kostić, Lucija Poduje i Eva Birgmajer u vježbi s obručima osvojili se srebro.
Naš MINI DUO Lena Pušar i Lucia Peršić osvojile su srebro
DUO Kadetkinja Tia Lopac i Kely Delić osvojile su broznu
I na kraju DUO Seniorke Filipa Pušić i Nicol Bakša osvojile su zlato.

Gazele su do sada organizirale 13 međunarodnih turnira povodom dana Grada Pule, 12 međunarodnih ljetnih priprema u trajanju od 7 dana, nekoliko državnih prvenstava u grupnim vježbama, nekoliko državnih prvenstva individualnog karaktera.

Facebook Komentari