U Pazinu je najavljen drugi međunarodni poljoprivredni sajam koji će se od 14. do 16. travnja održati u Pazinu upravo na lokaciji spomenute sportske dvorane.

Kako bi rekli i za koncerte, mogu proglasiti da je sajam „sold out“! Odaziv je ove godine bio veći za 25 % od prvog izdanja sajma, a upiti za kvadrat mjesta na sajmu stižu još uvijek te nastojimo nekako udovoljiti svima koliko se to realno može, poručio je na početku predstavljanja Marko Londero direktor sajma.

Zahvaljujemo se našim partnerima u organizaciji poljoprivrednog sajma. Njihova podrška nam je značajna i zato zahvaljujem Gradu Pazinu, Istarskoj županiji, Obrtničkoj komori Istarske županije i Cehu za poljodjelstvo.

Zahvaljujemo i domaćinima iz Pazin sporta d.o.o. koji su nam evo već drugu godinu partneri te se u njihovim prostorima Školsko-gradske sportske dvorane ovaj sajam i održava.

Moram preciznije napomenuti da su popunjeni prostori kako unutar tako i izvan dvorane te pozivam sve posjetitelje da obiđu obje lokacije.“ Ove godine dolazi i više izlagača iz inozemstva i to iz Italije, Slovenije te Slovačke, a odaziv povećan je i odaziv domaćih izlagača. Unatoč brojnim poskupljenjima, cijena izlagačkog prostora na sajmu ostala je na razini prošlogodišnje.

Na najavnoj konferenciji za medije uz direktora sajma Marka Londera iz tvrtke Mars Eventi d.o.o., govorili su gradonačelnica Grada Pazina Suzana Jašić, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodno gospodarstvo Istarske županije Ezio Pinzan, predsjednik Obrtničke komore Istarske županije Robert Momić i predsjednik Ceha za poljodjelstvo Obrtničke komore Istarske županije Dean Matić.

Facebook Komentari