Na Skupštini IDS-ove pulske podružnice na kojoj je sudjelovalo 90 fiducijara izabran je novi predsjednik čime je i formalno krenula promjena dosadašnje političke strukture u Puli. Aktualni predsjednik MO Busoler Daniel Deković dobio 52 glasa dok je saborski zastupnik Marin Lerotić osvojio 39 glasova.

Za članove predsjedništva izabrani su: Fabrizio Radin, Diana Kukić Dasko, Slađana Radošević, Robert Cvek, Ileana Blašković Zahtila, Edi Gobo, Ivan Belobrajdić i Enes Ibrahimović.

Deković je poznatiji javnosti kroz istupe protiv gradnje islamskog centra na području MO Busoler.

– Došlo je vrijeme za promjene, a priliku moraju dobiti novi ljudi s novim i svježim idejama. Želimo jači i bolji IDS koji će svojim politikama i rezultatima rada u potpunosti opravdati povjerenje građana Pule. Od danas krećemo u tom smjeru i nemamo namjeru stati, jer IDS je po svom mentalitetu pobjednička stranka!

– Pred nama ima puno posla, ali siguran sam da se pulski IDS može konsolidirati u kratkom roku te ono što je najvažnije, možemo ponuditi kvalitetna rješenja za naš grad,  poručio je na skupštini novi predsjednik pulskog IDS-a.

Daniel Deković ima 36 godina. Po zanimanju vatrogasac i poduzetnik. U politici je aktivan 15 godina, bavi se i trčanjem ultramaratona.

Poslušajte njegovu izjavu za Radio Maestral

 

 

 

Facebook Komentari