Nakon pokretanja stegovnog postupka protiv Borisa Miletića i njegovog ispisivanja iz IDS-a a na tragu moguće krize županijske vlasti na poluotoku pulski gradonačelnik traži trenutno raspisivanje izbora za župana i županijsku skupštinu.  

Njegovu poruku sa društvnih mreža donosimo u cijelosti.

Kao gradonačelniku najvećeg grada u Istri, jako mi je stalo da županijska razina vlasti bude stabilna i funkcionalna, bez obzira koja politička opcija čini većinu. Nakon sinoćne odluke Predsjedništva IDS-a jasno je da će vlast na razini Istarske županije biti apsolutno nefunkcionalna bez obzira na razvoj događaja. Ući ćemo u fazu natezanja i trgovine, a Istarska će županija postati taocem IDS-ove “brakorazvodne parnice”.
Gradovi i općine nemaju vremena za gubljenje!

Previše je posla pred svima nama! Zato najiskrenije pozivam IDS i župana Borisa Miletića da Istru ne drže svojim taocem i da u što kraćem roku omoguće raspisivanje prijevremenih izbora na županijskoj razini, kako za mjesto župana tako i za županijsku skupštinu! Uvjeren sam da ćemo svi od toga imati puno više koristi, kako gradovi i općine, tako i IDS, a ponajviše građani naše županije!

Facebook Komentari