Danas se u nove prostore Opće bolnice Pula sele Odjel za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te Odjel za dermatologiju i venerologiju Opće bolnice Pula,a  s radom će u novim prostorima početi 9. prosinca. Fizikalna će biti smještena u suterenu nove bolnice, a dermatologija i venerologija u prizemlju. To su prve dvije djelatnosti koje se sele u novu bolnicu. Radno vrijeme, brojevi telefona, faxa i elektronske adrese Odjela ostaju nepromijenjeni.

Selidba u tijeku

-Slučajno, ali izgleda ipak značajno, u „čarapi Svetog Nikole“, djelatnicima i korisnicima nalaze se novi prostori. Napominjemo da su ovo prve djelatnosti koje useljavaju u nove prostore iz razloga što su jedne od djelatnosti koje su radile u najneuvjetnijim uvjetima. Zahvaljujemo se korisnicima i djelatnicima što su izdržali sve ove godine raditi u privremenim prostorima duže od planiranog. Drugi razlog zašto sele prve je i taj što prostor u kojem su do sada bile je prostor koji je dodijeljen Sveučilištu Jurja Dobrile na korištenje te se ovim putem zahvaljujemo i Sveučilištu što je izrdržalo bez dodijeljenih prostora duže vrijeme od planiranog, kazala je ravnateljica bolnice Irena Hrstić. 

Fizikalna se seli

Medicinska oprema koja će se koristiti u samom početku bit će postojeća, a nova oprema će se ugrađivati postepeno kako se finaliziraju predmeti nabave, a Hrstić vjeruje da će to biti brzo.

Pulska nova bolnica

-Djelatnike i korisnike molimo za strpljenje u početnom uhodavanju rada u novim prostorima. Važno je za naglasiti da su svi djelatnici djelatnosti uključeni u proces seljenja te se prvenstveno njima zahvaljujemo na neopisivom i beskrajnom entuzijazmu koju su uvijek do sada iskazivali, zaključila je Hrstić. 

Facebook Komentari