Gimnastičarke KSRG Gazela nastupile su na Leda cupu 2022. međunarodnom turniru u Zagrebu na kojem je sudjelovalo 10-ak zemalja između kojih i Ukrajina, Italija, Velika Britanija, Australija, Cipar. Na turniru je sudjelovalo preko 300 gimnastičarki. Natjecanje se održalo u individualnom apsolutnom i slobodnom te u slobodnom grupnom programu.

Prvo veliko natjecanje sezone

U konkurenciji apsolutnog programa Gazele su predstavljale Miriam Terlević i Katja Rupić. U kategoriji 2011. godišta Miram je zauzela ukupno 12. mjesto, 10. mjesto s obručem i 9. s čunjevima. U kategoriji 2010. godišta Katja Rupić zauzela je ukupno 12. mjesto, 9. mjesto s obručem, 11. s loptom te 11. mjesto s čunjevima.

U slobodnom programu nastupile su Jana Kancijanić, Petra Milohanović, Lucia Peršić i Nea Hrelja. U kategoriji mini 2014. godište Jana je zauzela 7. mjesto dok je u istoj kategoriji Petra zauzima 10.mjesto. Lucia je nastupila u kategoriji 2013.godišta u vježbi s vijačom i zauzela 11.mjesto.

U kategoriji juniorki 2009. godište nastupila je Nea Hrelja te je ostvarila vrlo zapažen rezultat i to ukupno 2.mjesto, u vježbi s obručem 3., te u vježbi s loptom 3. mjesto.

U grupnom djelu programa Gazele su predstavljale mlađe kadetkinje u sastavu Ela Orbanić, Nicol Šupuković, Katja Ostojin i Ivona paćelat te su osvojile visoko 3.mjesto!

Gazele za deset dana očekuje višebojsko prvenstvo Hrvatske u apsolutnom programu koje će se održati u Osijeku.

Facebook Komentari