Povodom otvaranja nove trgovine 19. prosinca u Puli, danski maloprodajni lanac JYSK pridružio se humanitarnoj akciji koju provodi udruga Volim Istru, kojom se prikupljaju sredstva za pomoć šesteročlanoj obitelji Marinić. Obitelj je nedavno uselila u svoj novi dom u Bričancima nadomak Svetvinčenta koji je potrebno namjestiti pa je JYSK osigurao proizvode u vrijednosti od gotovo 10.000 kuna kako bi mališanima koji žive sami sa samohranim ocem uljepšali novi dom.

Predstavnici JYSKa uručili su donaciju voditeljici udruge Volim Istru, Tatjani Tomaić koja će se pobrinuti da proizvodi stignu do velike obitelji koju je prije nekoliko godina tragično napustila majka i supruga.

„Trudimo se i želimo aktivno uključiti i doprinijeti lokalnoj zajednici, jer i mi smo njezin dio te smo kao takvi odgovorni pomoći kada god je to potrebno. Drago mi je da smo imali priliku pridružiti se ovoj prekrasnoj inicijativi i obitelji Marinić uljepšati boravak u njihovom novom domu“, izjavio je Direktor prodaje JYSKa Dražen Eldić.

JYSK otvara vrata svoje druge trgovine u Puli u City Mall shopping centru na adresi Rimske centurijacije 101. Nova trgovina poslovat će na 1.300 kvadratnih metara u koju će kupci moći zaviriti već 19. prosinca ove godine kada otvara svoja vrata gdje će im na usluzi biti deset novozaposlenih djelatnika JYSKa.

JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas JYSK grupacija posluje s preko 2.800 prodavnica u 52 države širom svijeta među kojima je i Hrvatska.

Facebook Komentari