Danas je u Rijeci održana konferencija za medije i druženje s građanima gdje je politička platforma “Možemo!” predstavila svoju listu kandidata za 8. izbornu jedinicu, koja obuhvaća Istarsku i Primorsko-goransku županiju. 

“S ponosom predstavljamo tim pojedinaca čija je predanost i rad u različitim sektorima već dobro poznata na lokalnoj razini, a sada se spremaju postati prepoznatljivi i na nacionalnoj sceni,” rekla je Dušica Radojčić, nositeljica liste 8. izborne jedinice i vijećnica u pulskom Gradskom vijeću, članica  Upravnog odbora i Vijeća stranke te regionalna koordinatorica za Istarsku i Primorsko-goransku županiju.

Među kandidatkinjama je i Suzana Jašić, gradonačelnica Pazina, kao i brojni vijećnici iz gradskih vijeća te županijskih skupština, svjedočeći o snažnoj lokalnoj podršci i angažmanu.

Ovi kandidati već su prepoznati kao nositelji promjena u svojim zajednicama, a sada se nadaju da će svoje iskustvo i posvećenost proširiti i na nacionalnoj razini.

“Posvećeni smo radu na ostvarenju naših programskih ciljeva. Naša je vizija Hrvatska kao zemlja pravednosti, jednakosti i prosperiteta”  rekla je Dušica Radojčić, ističući odlučnost tima da ostvari promjene u korist svih građana.

Lista Možemo! za 8. izbornu jedinicu

Dušica Radojčić

Morena Lekan

Nebojša Zelič

Enna Peroš

Slaven Boljun

Iva Davorija

Hana Paleka

Miha Paus

Noel Mirković

Ana Fonović

Renato Stanković

Daniel Antunović

Dragan Družeta

Suzana Jašić

Facebook Komentari