U Kinu Valli obilježit će se mjesec ljubavi s nekoliko filmskih naslova s romantičnim predznakom. Knjiga ljubavi (r. Analeine Cal y Mayor), simpatična je priča o uštogljenom engleskom piscu čiju knjigu začini meksička prevoditeljica.

Nesvjestan sadržajnih intervencija, prilikom predstavljanja knjige na drugom kontinentu shvati da je rukopis preinačen, no nakon prvotnog bijesa primoran je s prevoditeljicom odraditi promociju diljem zemlje, a na samom putu ljutnju zamijeni ljubavna iskrica. Ti si taj (r. Kat Coiro) romantična je glazbena komedija o superzvijezdi (Jennifer Lopez) koja tik pred vjenčanje, planirano pred publikom uz prijenos uživo, sazna da ju je zaručnik prevario. Impulzivno, pristaje se udati za stranca u publici (Owen Wilson) koji u rukama drži natpis „udaj se za mene“.

Svake će se srijede, u sklopu programa „Filmovi za sva vremena“ prikazati i filmovi redatelja Pedra Almodóvara Julieta, Slomljeni zagrljaj, Vraćam se i Pričaj s njom, a cijena ulaznice iznosi 10,00 kuna po projekciji. 

Raspored svih projekcija dostupan je na mrežnoj stranici www.kinovalli.net.

Facebook Komentari