Prometna policija zaustavila je automobil zbog prekoračenja brzine, a u njemu su bili muškarci za kojima se tragalo zbog krađe

Umaška policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškarca u dobi od 39 i 65-godina te je utvrdila sumnju da su počinili kazneno djelo krađa.
 
Naime, policijski službenici pulske prometne policije su 12. veljače oko 17.30 sati na Istarskom ipsilonu nedaleko Cerovlja, zbog prekoračenja brzine kretanja od 152 km/h, na mjestu gdje je brzina ograničena na 110 km/h, zaustavili automobil Opel, njemačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 39-godišnjak, dok se na mjestu suvozača nalazio 65-godišnjak. Obavljenim nadzorom utvrđeno je da je za muškarcima raspisana potraga zbog sumnje da su počinili kazneno djelo na području Umaga te su uhićeni.
 
Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su muškarci u jutarnjim satima  11. veljače u naselju Brolo kraj Umaga otuđili bicikl, čime su oštetili 64-godišnjakinju za više stotina kuna. Otuđeni bicikl biti će vraćen vlasnici, dok se protiv osumnjičenih nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Facebook Komentari