Iz Opće bolnice Pule obavještavaju da su se sljedeće polikliničke djelatnosti preselile u novoizgrađeni Objekt 2, te da započinju s radom na lokaciji Zagrebačka 30 prema sljedećem rasporedu:

– Poliklinika Odjela za otorinolaringologiju započela je s radom u novim prostorima i prima pacijente u općoj otorinolaringološkoj ambulanti, audiološkoj ambulanti, ambulanti logopeda.

-Dijagnostika audiologije se još uvijek nalazi i radi na starom lokalitetu.

– Poliklinika Odjela za pedijatriju započet će s radom u novim prostorima dana 30. prosinca 2019. godine. Hitna pedijatrijska ambulanta i dnevna bolnica primat će pacijente radnim danom od 8,00h do 16,00h.

Iza 16,00 sati, neradnim danima i blagdanima, hitni pacijenti i pacijenti dnevne bolnice primaju se na Odjelu pedijatrije ( 5. kat zgrade Ginekologije).

– Poliklinika Odjela za anesteziju (opća anesteziološka ambulanta) i Ambulanta za bol započet će s radom u novim prostorima od 02. siječnja 2020. godine.

– Šalter centralnog naručivanja na lokaciji nove poliklinike započet će s radom od 13. siječnja 2020. godine. Šalteri centralnog naručivanja raditi će na obje lokacije (Zagrebačka i Negrijeva ulica).

Facebook Komentari