Pulsko kulturno ljeto, u sklopu kojeg se održalo više od 70 programa na različitim pulskim lokacijama, završava u petak, 23. rujna proslavom tradicionalne Pulske noći – La notte Polese.

Program započinje u 19 sati na tri lokacije i trajat će sve do ponoći; na Tržnici, Portarati i na Forumu gdje će nastupit šest lokalnih izvođača, poznatih domaćoj publici. Gustafi i Čarobna frula nastupit će na Forumu, publiku na Portarati zabavljat će glazbeni sastavi Double Dose i The PrimoTajo Blues Band, a na Tržnici Mauro & Irena Giorgi i Domino Band – tribute to Oliver.

Sve posjetitelje očekuje i nezaobilazna gastro ponuda na Tržnici gdje će ujedno Budimir Žižović-Žižo u pulskoj padeli pripremiti pedoče na buzaru, a cijena porcije iznosit će 25kn.

Ugostitelji u zoni omeđenoj ulicama: Riva, Giardini, Laginjina, Zagrebačka, Mletačka i Dobrilina moći će se priključiti programu prigodnom glazbom do razine od 90 dB, odnosno srednje vršne razine od 100 dB, najkasnije do 01:00 sat.

Puljani željni domaćih izvođača doći će na svoje te se pritom zabaviti, zaplesati ili jednostavno prošetati centrom Pule. Petosatni program osmišljen je za različite afinitete i uzraste, a koncepciju potpisuje Vlado Orlić, dok je za tehničke i logističke potrebe zadužena Javna ustanova Pula Film Festival.

Facebook Komentari