Članice KSRG Gazela sudjelovale su na dva međunarodna turnira u Poreču i Virovitici. U organizaciji KRSG Poreč održao se međunarodni turnir Poreč cup 2023. na kojemu su Gazele predstavljale djevojčice apsolutnog i slobodnog individualnog programa te u jakoj konkurenciji ostvarile zapažene rezultate.

Apsolutni program

U kategoriji kadetkinja 2013. godište  Lucia Peršić osvojila je 3. mjesto u vježbi s vijačom i 11. mjesto u vježbi s obručem. Kategorija juniorki 2010. godište Katja Rupić 5. s obručem te 9. s čunjevima. Juniorke 2008. godište Marta Marcan 5. mjesto s obručem i 4. mjesto s trakom. Seniorke 2007. i starije Lana Turk 9. mjesto u vježbi s obručem te 11. s čunjevima

Slobodni program

Kategorija mini 2015. godište Vita Ferlin 7. mjesto, Tia Grbac 14. mjesto. Kategorija mlađe kadetkinje 2014.g. Niki Ivetić 1. mjesto u vježbi s vijačom, Petra Milohanović 5. mjesto bez rekvizita. Kadetkinje 2013. godište Lucija Damjanović 1. mjesto s vijačom.

U Virovitici na 15. međunarodnom Pirueta cupu Gazele su predstavljale djevojčice u grupnim vježbama slobodnog programa te u obveznom individualnom i grupnom programu. U Pulu su se vratile sa medaljama.

Obavezni program

Elin Galant 1. mjesto vježba s loptom. Matea Duno Milešić 2. mjesto s loptom. Ines Damarija 1. mjesto u vježbi s vijačom. Elin Benčić 2. mjesto s vijačom. Grupna obavezna vježba u sastavu Galant E., Benčić E., Damarija I., Duno Milešić M. 1. mjesto.

Grupni slobodni program

1. mjesto kadetkinje Lana Zagoranski, Lena Pušar, Karla Jugovac,Katja Ostojin. 2. mjesto mlađe kadetkinje Ivona Paćelat, Agata Ferlin, Tena Čizmarević, Nikol Šupuković, Ela Orbanić.

Facebook Komentari