Kao posljednja priprema za Europsko prvenstvo u Poreču ove subotu 12.03. u Puli u organizaciji Taekwon-Do Klub BAK Pula održano je Prvenstvo Hrvatske u ITF Taekwon-Do_u.

Nastupilo je sto osamdeset i tri natjcatelja iz dvanaest hrvatskih klubova klubova Bak / Pula, IN-nae / Slavonski Brod, Slatina, Solaris / Šibenik, Novalja, Puntar / Gornja Stubica, Punch It / Pula, Shark / Dubrovnik, Intense / Selce, Oroslavlje, Split i Vinkovci.

Ukupan poredak

1. Bak – Pula 188 boda
2. In- Nae Sl. Brod 137 boda
3. Slatina 117 boda
 
Master Slavko Jereb je nakon turnira iskazao svoje veliko zadovoljstvo natjecateljima na iskazanoj tehnici, sportskom duhu i sportskom ponašanju tijekom turnira. Zahvalio se trenerima, sudcima a posebice roditeljima.
 
Master Jereb koji je ujedno i predsjednik ITF Taekwon- Do saveza Hrvatske, posebno je zadovoljan iskazanom formom kandidata za hrvatsku reperezentaciju na predstojećem Europskom prenstvu u Poreču.
 
Andrea Ček, osvajač brončane medalje u borbama na Europskom prvenstvu 2021. u Španjolskoj ponovno je iskazao zavidnu formu i spremu kao najbolji senior na prvenstvu.
 
EU prvenstvo u ITF Taekwon-Do_u održati će se od 24.04. do 01.05. u Poreču na kojem će nastupiti natjecatelji iz dvadeset osam zemalja EU-a te Izraela, Škotske, Welsa i Engleske. Isključeni su natjecatelji Rusije i Bjelorusije dok se ne zna hoće li uspjeti doći natjecatelji iz Ukrajine.
 
 
Facebook Komentari