Gostujući u programu Radio Maestrala vijećnik Gradskog vijeća Grada Pule Milan Rašula najavio je pokretanje pitanja odgovornosti predsjednice vijeća Dušice Radojčić na slijedećoj sjednici, zbog kako on kaže neprofesionalnog vođenja vijeća.

Prema njegovim riječima Radojčić je u nekoliko navrata mimo poslovnika uvrštavala odluke, kao primjer je naveo zakonski rok od 31. siječnja za usklađenja pitanja rada Kaštijuna, gdje je Radojčić sazvala sjednicu tek tijekom veljače.

Rašula je nadalje iznio svoje nezadovoljstvo paušalnim stavovima predsjednice vijeća koja prema njegovom mišljenju pristrana. On drži kako je jedino rješenje za ovu situaciju raspisivanje novih izbora za Gradsko vijeće Grada Pule. Drži kako je ona pristrana te da ne radi u interesu građana Pule.

Rašula je pojasnio što je njegov brat poslao po pitanju budućeg stadiona NK Uljanik na Valkanama. U nastvaku je predložio predsjednici vijeća da stavi na Dnevni red slijedeće sjednice odluku o stavljanju van snage UPU Lungo mare ako oko tog pitanja postoji neki problem ili nejasnoća.

Ostatak razgovora možete poslušati na donjem linku.

 

Facebook Komentari