Nakon svibanjskog poraza na loklanim izborima, vodnjanska podružnica IDS-a dobila je novog predsjednika. Radi se o kandidatu koji je na posljednim unutarstranačkim izborima u Vodnjanu izgubio od Filipa Macana koji je nakon toga bio IDS-ov kandidat za gradonačelnika Vodnjana. Enea Codacci izabran je jednoglasno za predsjednika vodnjanske podružnice IDS-a.

Za članove predsjedništva IDS-a Vodnjan izabrani su Cristian Biasiol, Tea Cvek, Igor Orlić, Ester Geissa Đurić, Matteo Moscarda i Davor Pinzan.

Novi predsjednik vodnjanskog IDS-a naglasio je da vlast nije niti smije biti cilj. – Plan nam je unaprijediti naše politike, nuditi provediva i inovativna rješenja po uzoru na najbolje prakse u Europi. Ne opterećujemo se vlašću, već kvalitetom naših politika. Na građanima je da odluče kad i da li ono što ćemo ponuditi u narednom razdoblju zaslužuje njihovo dragocjeno povjerenje. Želimo postati svojevrsni „laboratoriji“ novih ideja i zato pozivam sve zainteresirane da nam se pridruže. Zajedno ćemo ispisati lijepu priču za našu zajednicu!, zaključio je novi predsjednik vodnjanskog IDS-a Enea Codacci.

 

Facebook Komentari