Iz Pule za Albaniju krenuo pun šleper prikupljene opreme i namirnica za pomoć stradalima u razornom potresu koji je pogodio područje Albanije. Nakon što je pulski gradonačelnik Boris Miletić u telefonskom razgovoru s veleposlanikom Republike Hrvatske u Albaniji Zlatkom Kramarićem ponudio pomoć Grada Pule i Istarske županije u ublažavanju posljedica ove strašne katastrofe, Društvo Crvenog križa Istarske županije u suradnji s Gradskim društvima Crvenih križeva u Istarskoj županiji prikupljali su donacije za nastradale, a sve prema iskazanim potrebama veleposlanstva Hrvatske u Albaniji.

????????????????????????????????????

Danas je iz Pule za Albaniju krenuo pun šleper prikupljene opreme i namirnica za pomoć stradalima u razornom potresu koji je pogodio područje Albanije, a tom je prigodom pulski gradonačelnik Boris Miletić zahvalio svim volonterima društava Crvenog križa, članovima Volonterskog centra Istra kao i članovima Humanitarne mreže grada Pule – FB humanitaraca i Udruge Naš san njihov osmjeh na bezuvjetnoj podršci i nesebičnoj pomoći.

Gradska društava Crvenog križa u veoma su kratkom roku iz svojih su skladišta prikupila deke, posteljinu, jastuke, deterđente, sapune, lampe i konzerve sardina, a Grad Pula osigurao je šleper i transport do Nacionalnog ureda Crvenog križa u Tirani. Sveukupno je prikupljeno šest tona robe za donaciju.

Facebook Komentari