Vodeći stručnjaci za održivost u državnim, poslovnim i akademskim krugovima od 10. do 12. listopada 2019. okupili su se na Lošinju povodom četvrtog izdanja međunarodne konferencije Svjetskih dana zelenih destinacija (Global Green Destinations days)!

Ova vodeća globalna konferencija posvećena održivom upravljanju destinacijama ove se godine održala u Zagrebu i Malom Lošinju, a osim 30 prezentacija i panel rasprava s više od 60 vodećih stručnjaka svijeta na temu „Zelena rješenja za turističke destinacije, predstavile su se Top 100 održive destinacije svijeta za 2019. godinu.

Na „održivoj“ konferenciji koja je okupila više od 120 sudionika iz 30 zemalja svijeta u sklopu koje je organiziran niz radionica, izleta, sjednica te panel rasprava, okupili su se najbolji u aspektu održivosti.

Trodnevno međunarodno događanje, organizirano uz potporu partnera i suorganizatora, Turističke zajednice Grada Malog Lošinja, Turističke zajednice grada Zagreba i Turističke zajednice Kvarnera u suradnji s Ministarstvom turizma RH, inicijativa je organizacije Green Destinations, međunarodne zaklade za održivo upravljanje odredištima.

Facebook Komentari