Iako je javno obznanjeno od strane pulskog gradonačelnika kako se Damir Prhatu zahvalio na suradnji te je javnosti predstavljena nova porčelnica Odjela za komunalni sustav i upravljanje imovinom, Damir Prhat se danas obratio javnosti putem društvenih mreža.
Prema onom što piše on smatra kako je i dalje pročelnik Odjela za komunalni sustav i upravljanje imovinom. Njegov status prenosimo u cijelosti
 
S obzirom da sam imao dosta poziva, poruka i upita, ovim putem se svima zahvaljujem na podršci i želim vas informirati da još uvijek radim u Gradu Puli, na radnom mjestu pročelnika Upravnog odjela za komunalni sustav i upravljanje imovinom.
 
Republika Hrvatska je pravna država i koliko god pojedinci mislili da mogu dijeliti otkaze i smijenjivati ljude kako im prohtije, ipak moraju poštivati zakonski okvir Lijepe Naše.
Dok me se na sve moguce nacine pokušava izolirati i onemogućiti u obavljanju radnih zadataka, „društvo“ traži kakvo takvo rješenje kako provesti nakaradnu, neodrživu i nadasve štetnu odluku u djelo.
 
Do novog obraćanja, srdačno vas pozdravljam!
Facebook Komentari