Petak

započinje zabavnom radionicom za najmlađe u 17 sati na adresi Forum 9, a veseli cirkusanti iz udruge Martiniuss poučit će djecu izradi cirkuskih i rekvizita za žongliranje (prijave: martinius.music@gmail.com).

Na Forumu će se nastaviti, zbog kiše odgođen, gaming turnir Fifa 2022 na kojemu će se sučeliti finalisti a pobjednici će biti nagrađeni vrijednim nagradama.

Glazbeni program započet će na Portarati u 21 sat s koncertom grupe Whiskey Train a na Giardinima glazbeni program počinje u 21 sati za koji je zadužen DJ Goldin.

Subota

U potpunosti će razveseliti najmlađe. Od 10 do 13 sati studio La Mer pod vodstvom Renate Jelenić priprema likovnu radionicu „Advent i more“.

Radionica je namijenjena i djeci i odraslima, a izrađivat će se božićni ukrasi inspirirani morem (prijave: renata.jelenic@yahoo.com). U Parku grada Graza, od 10:30 publiku će zabaviti Martiniuss Clown Show, komični program klauna Martiniussa koji će i djecu uključiti u svoje šaljive točke uz balone, žongliranje, trikove, monocikliranje, glazbu, smijeh i puno plesa.

Facebook Komentari