Pula, oko 16,15 sati u Argonautskoj ulici u Puli pronadjene dvije mrtve osobe u kuci, ocevid u tijeku, osoba koja se dovodi u svezu sa dogadjajem nalazi se u policijskoj postaji Pula. Neslužbeno se saznaje kako se radi o obiteljkoj tragediji.
 
Kako javlja Jutarnji list osumnjičeni koji se dovodi u vezu s događajem je priveden. Dobili smo informaciju o tijelima. Radi se o muškarcu i ženi starije dobi. Ne bismo izlazili s detaljima u ovoj fazi istrage. Svi su u srodstvu, svi su članovi obitelji. Osoba je u krvnom srodstvu. Možemo reći samo da se radi o osobi koja se nalazi u policiji. Očevid je u tijeku, nemamo još dovoljno informacija. Policija nije imala ranijih postupanja u toj obitelji što se tiče narušenih obiteljskih odnosa – rekli su iz policije.
 

Na novinarsko pitanje potvrdili su da je muškarac otprije poznat policiji i to po nasilnim kaznenim djelima, no također nisu otkrili detalje. Rekli su i kako uzrok i vrijeme smrti tek trebaju biti utvrđeni obdukcijom pronađenih mrtvih tijela.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/u-kuci-u-puli-pronadene-dvije-mrtve-osobe-sin-ubio-majku-i-oca-pa-se-sam-prijavio-policiji-15145523

Facebook Komentari