U Puli će od 17. siječnja u primjeni biti aplikacija za mobilni pristup redomat.mup.hr, putem koje će građani moći odabrati svoj termin dolaska i pratiti red čekanja.

Za rješavanje upravnih poslova i poslova sa strancima građani se više ne trebaju naručivati, već mogu u redovno radno vrijeme pristupiti u službene prostorije Policijske uprave istarske i policijskih postaja.

U sjedištu policijske uprave u Puli u primjeni je e-redomat za izdavanje brojeva građana. Građani svoj redni broj za pojedinu uslugu mogu neposredno preuzeti na redomat uređaju smještenom na ulazu u prostore upravnih poslova, a od ponedjeljka, 17. siječnja, u primjeni će biti i aplikacija za mobilni pristup redomat.mup.hr, putem koje će građani moći odabrati svoj termin i pratiti red čekanja.

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način rezervirate svoj termin kada Vama to najbolje odgovara.

Molimo buduće korisnike aplikacije da poštuju pravilo jedna punoljetna osoba – jedan broj te da se poštuje vrijeme naručivanja, a u slučaju spriječenosti da se termin otkaže kroz aplikaciju.

Facebook Komentari