U sklopu projekta Book club Knjiga na tanjuru trenutno je u tijeku radionica ˝Fitness i napolitanke˝ Radionica je namijenjena široj populaciji uključujući i mlade kako bi se u zajednici otvorile teme poput osnaživanja samopouzdanja, prihvaćanja vlastitog tijela i povezanosti između hrane i emocija.  Donja granica za sudjelovanje na radionicama mogu je 15 godina.

O radionici

Radionicu ˝Fitness i napolitanke” vodit će sama autorica knjige Mateja Klemenčić Klicper. Radionice će se održati uživo u Sveučilišnoj knjižnici Pula i online putem zoom-a.

Na radionicama voditeljica će obrađivati teme iz vlastite knjige Mateja Klemenčić: “Fitness i napolitanke” koja govori o: osobnom iskustvu poremećaja hranjenja autorice koje je autorica odlučila prenijeti na papir kako bi osvijestila problem poremećaja hranjenja koji živi i raste u tišini među svima nama.

Knjiga je namijenjena bilo kome tko je na bilo koji način proživio zabrinutost izgledom svog tijela i hranjenjem, kao i onima koji žele bolje razumjeti svoje voljene i oboljele.

Termini radionica

7.11.2023. u 18:00 h online zoom platforma

11.11.2023. u 10:00 h Sveučilišna knjižnica Pula

Mateja Klemenčić Klicper očigledno voli i fitness i napolitanke i nakon svog iskustva poremećaja hranjenja odlučila je veliki dio svog života posvetiti osvještavanju važnosti zdravog odnosa s hranom, vježbanjem i svojim tijelom.

Pomaže ženama izgraditi pozitivnu sliku o tijelu te je i certificirana savjetnica za intuitivno hranjenje. Osim fitnessa i napolitanki voli pisati i crtati, a najdraže su joj životne uloge uloga supruge i tete.

Linkovi društvenih mreža

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064804599821
https://www.instagram.com/udruga_snagaumeni/

Broj sudionika je ograničen, do 10 osoba po radionici. Trajanje radionice je 1 do 1,5 sat. Prijave e-mail: udruga.snagaumeni@gmail.com

Projekt je sufinancirao Grad Pula.

Facebook Komentari