Na 27. sjednici Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice članovi Vijeća su usvojili odluku o raspisivanju Poziva za iskaz interesa za provedbu marketinške suradnje sa strateškim partnerima 2024.-2027.

Riječ je o programu koji se odnosi na suradnje s turoperatorima koji nude organizirane programe za Hrvatsku te s prijevoznicima koji prometuju prema hrvatskim destinacijama u zračnom, autobusnom, željezničkom ili brodskom prijevozu te koji uvode nove ili pojačavaju postojeće programe.

Na sjednici su članovi vijeća usvojili Izmjene te dopune Godišnjeg programa rada za 2023. godinu, odnosno Operativnog plana GPR-a i to zbog očekivanog povećanja prihoda od 8,1 posto u odnosu na plan, zbog čega je Hrvatska turistička zajednica sukladno zakonu dužna donijeti navedene izmjene i dopune. Riječ je o povećanim prihodima od turističke pristojbe, turističke članarine i ostalih izvora prihoda koji će se namijeniti za oglašavanje, odnosno dodatne marketinške i promotivne aktivnosti do kraja ove i početka 2024. godine u cilju vidljivosti i kontinuirane prisutnosti na međunarodnom turističkom tržištu.

Facebook Komentari