ACT Hrvatska u partnerstvu s WCA – World Consciousness Alliance organizira u Puli 11. i 12. rujna 2021. humanitarni projekt pod nazivom “Slavimo život”. Vikend se organizira u beach & lounge baru Zeppelin u Puli.

ACT fondacija je globalna humanitarna organizacija koja pruža pomoć onima kojima je to najpotrebnije širom svijeta. Osigurava hranu, sklonište i zdravstvenu pomoć siromašnima i bolesnima, pomaže osobama pogođenim prirodnim katastrofama, a u suradnji s drugim humanitarnim organizacijama, osigurava obrazovanje, stipendije i druge oblike podrške. ACT fondacija pruža podršku postojećim skloništima za nezbrinute životinje.

Svjetski Savez Svijesti (WCA – World Consciousness Alliance) je neprofitna organizacija osnovana s ciljem ujedinjenja talentiranih ljudi koji potiču sklad u društvu i šire pozitivnu svijest. WCA okuplja ljude diljem svijeta u ime slavlja ljudskosti i stvaranja ‘kulture poštovanja’ tj. poštovanja života, poštovanja svih bića i Zemlje te stvaranja pozitivne transformacije u svijetu.

Projekt “Slavimo život” namijenjen je prikupljanju donacija za udruge „Fido” i UAI.

Udruga za zaštitu životinja „Fido” sa sjedištem u Puli neprofitna je organizacija koja upravlja skloništem za životinje u Banjolama. Osnovana je s ciljem zaštite i pružanja pomoći svim životinjama, educiranja građana o načinima izgradnje harmoničnog suživota sa životinjama te upoznavanja građana s pravima životinja. Ovom prilikom udruzi se pomaže sakupiti sredstva za izgradnju boksova za napuštene životinje. Na veselje svoj djeci i prijateljima životinja, Udruga Fido na naš program dovodi dva štenca koja će se rado podružiti s vama!

Udruga za autizam Istra (UAI) djeluje već 12 godina. Njihova posljednja suradnja je uključenje u projekt Zelene Istre vezan za osnivanje Društvenog vrta. Udruga za autizam u Društvenom vrtu ima svoj kutak, a ovom prilikom im potpomažemo prikupiti sredstva za uređenje tog kutka kako bi se djeca mogla baviti korisnim aktivnostima, a roditelji okupljati i razmjenjivati iskustva. Udruga UAI će na našem programu imati svog predstavnika koji će sve zainteresirane upoznati sa radom Udruge.

Vikend program „Slavimo život” obuhvaća raznolika događanja kao što su radionice za djecu i odrasle, predavanja, izlaganja proizvoda na štandovima i još štošta drugo.

Na jednom od štandova moći ćete se informirati o društveno-korisnoj sadnji drveća te se upisati da dobijete sadnicu voćke po Vašem izboru!

Moći ćete i zaplesati na večeri salse i pogledati dječju modnu reviju, a oba dana bit će tu i tombola s nagradama. Ovaj projekt podržavaju i osobe iz javnog života.

RADIONICE ZA DJECU SUBOTA

16h Motivacijska priča i kreativna radionica mandale na kamenu
17h Izrada nakita i priprema za modnu reviju
18h Modna revija za djecu
19h Party za djecu

NEDJELJA

16h Radionica mandale na platnu
17h Izrada hranilica za ptice i posuda za vodu
18h Društvene igre
19h Motivacijska priča i oslikavanje majica

RADIONICE I PREDAVANJA ZA ODRASLE SUBOTA

16h Aromaterapija i ja
17h Prirodno lijepa Refleksologija stopala (predbilježite se za svoj termin)
20h – 22h Izvlačenje nagrada

NEDJELJA

16h Emocije i eterična ulja
17h Prirodna zaštita od virusa i bakterija Refleksologija stopala (predbilježite se za svoj termin)
20h Salsa party
20h – 22h Izvlačenje nagrada

Facebook Komentari