Fenoliga udruga u kulturi od utorka 05. rujna do petka 15. rujna 2023. godine u sklopu svojeg tradicionalnog projekta “PremanKultura – SeptembArt” organizira koncertno-filmski program na placi u Premanturi.

Program se sastoji od dva koncerta i projekcije jednog filma :

Utorak, 05.09.2023. u 20,30 koncert  “TECHNO VIKINGS”

Tri saksofona u pratnji bubnja stižu nam u još nabrijanioj novoj postavi sa ljetne turneje u kojoj su među ostalim sa Dubioza Kolektivom osvojili Großwarasdorf u Austriji, a sa TBF-om otok Krk na Kvarneru.

U slučaju nevremena koncert će se održati u utorak 12.rujna. Na facebook stranici udruge “Fenoliga – udruga u kulturi” biti će objavljena informacija o tome najkasnije 45 minuta prije planiranog početka događaja.

Petak, 08.09.2023. u 20,30 pretpremijera filma „GOZBA“ ROBERTA PAULETTE

Prvi premanturski, nezavisni, biografski i altro ke lokalni film najvećim djelom sniman na premanturskoj Punti, čiju režiju potpisuje premanturski slikar Robert Pauletta, montažu Marko Račan, animaciju Sale Undertoons, a glazbu Edi Maružin.

U slučaju nevremena projekcija će se održati u nedjelju, 10. rujna.

Na facebook stranici udruge “Fenoliga – udruga u kulturi” biti će objavljena informacija o tome najkasnije 45 minuta prije planiranog početka događaja.

Petak, 15.09.2023. u 20,30 koncert “GORRMARR”

Svijež i zanimljiv, novi glazbeni projekt Gorana Farkaša, frontmena etno skupine “Veja” i Marijana Jelenića frontmena grupe “Nola”.

U slučaju nevremena koncert će se održati u nedjelju, 17.rujna. Na facebook stranici udruge “Fenoliga – udruga u kulturi” biti će objavljena informacija o tome najkasnije 45 minuta prije planiranog početka događaja.

Manifestacija je omogućena financijskim sredstvima TZ Općine Medulin, Arena Hospitality Group, te Općine Medulin i uz pomoć JU Kamenjak.

Ulaz na sva događanja je slobodan.

Facebook Komentari