Iz Grada Pule poručuju kako će u cilju dovršetka izvođenja radova na raskrižju Rizzijeve ulice i Ceste Prekomorskih brigada, koje je rekonstruirano i formirano kao kružno, te na dionici koja se nadovezuje na isto križanje i proteže do “rotora za Pješčanu Uvalu”, a na kojoj je bilo nužno zamijeniti dotrajali asfalt, sutra, 27.11.2019. godine od 9,00 do 18,00 sati planira se za sav promet zatvoriti dionica Ceste Prekomorsih brigada od” rotora za Premanturu” do “rotora za Pješčanu Uvalu”.

Puštanje u promet

Ista dionica planira se pod gradilišnom signalizacijom pustiti u promet u oba smjera nakon 18,00 sati, a do 28.11.2019. (odnosno do prvog idućeg sušnog dana) kada bi se ista ponovno zatvorila za promet i to od 09,00 do 13,00 sati radi iscrtavanja horizontalne signalizacije, nakon čega bi se ista dionica, rekonstruirana i u potpunosti uređena trajno pustila u promet.

Iz Grada stoga mole sve sudionike u prometu za još malo strpljenja, koje će im omogućiti sigurnije i kvalitetnije prometovanje te sugeriraju korištenje obilaznih pravaca – preko Ulice Marsovog polja, naselja Nova Veruda i južnog bulevara.

Facebook Komentari