Drugo izdanje ICT konferencije „Let’sGrow!“ održano je u četvrtak,  25. svibnja u Hotelu Park Plaza Histria u Puli koje je privuklo najbolje umove iz svijeta informacijske i komunikacijske tehnologije.

Ovo je mjesto postalo središte okupljanja 20 inspirativnih i stručnih predavača, inovatora i predstavnika ICT industrije, kao i 15 uspješnih izlagača te na stotine mladih entuzijasta zainteresiranih za ICT sektor.

Brojni posjetitelji, studenti i mladi ljudi bili su svjedoci predstavljanja najnovijih tehnoloških trendova, inspirativnih govora, panel diskusija i povezivanja s istomišljenicima, a s velikim interesom sudjelovali su na brojnim interaktivnim radionicama i Speed Datingu s tvrtkama Consonna, ISTRA TECH Pula, Infobip, Cenosco, Fakultet informatike u Puli, Lloyds Digital, Intersoft Technologies, Sprend, PENTA, Sysbee i INFO NETWORK – GT-NET. Konferenciju „Let’sGrow!“ organizirala je Udruga ICT Istria, neprofitna udruga informatičkih stručnjaka i tvrtki, a glavna tema konferencije bila je „Karijera u ICT-ju“.

ICT konferencija „Let’sGrow!“ bila je prilika za učenje i dijeljenje znanja kroz panel diskusije, key noteove i sessione. Sudionici su mogli sudjelovati u brojnim raspravama o raznim temama koje su obuhvaćale budućnost umjetne inteligencije, položaj žena u ICT sektoru, mitove i stereotipe u ICT-ju, kako uspješno prijeći na ICT karijeru, ima li budućnost perspektivu i mnogim drugima.

Prostor radionica pružio je posjetiteljima priliku za istraživanje najnovijih tehnoloških dostignuća Smart Lumiesa, Good Gamea Global x UNIPU-a, LEKTIRELLE – Knjižničarskog kluba Bombon, Mindsmithsa i Orque. Svaki kutak prostora pulsirao je uzbuđenjem i interakcijom, pružajući posjetiteljima nevjerojatno iskustvo.

Suorganizatori konferencije „Let’sGrow!“ su Istarska županija, Hrvatska gospodarska komora, a partneri Grad Pula i Arena Hospitality Group.

Facebook Komentari