Bistro Punkt smješten na istočnom dijelu nogometnog stadiona Aldo Drosina godinama je mjesto koje zapošljava osobe s invaliditetom. Riječ je o jedinstvenom primjeru socijalnog poduzetništva u Hrvatskoj.

Punk ovu subotu 04.02. slavi svoju šestu obljetnicu a podom toga Danijela Kasumović – Maružin, donedavna vlasnica i voditeljica Punkta na face stranici Punkta poslala je svoju zahvalu svima sa kojima je radila ali i onima koji su bili korisnici usluga ovog jedinstvenog mini restorana. Danijelinu poruku prenosimo u cijelosti.

Dobih čast napisati par riječi povodom velikog 6.ročkasa ovog malog/velikog poduzeća.
Kažu da sam ja mater Punkta uvodno0 je napisala Danijele Maružin iz “Punkta”.

Znate kako nam neki događaji i datumi ostanu urezani u sjećanje za cijeli život? Tako je za mene taj 4.2.2017.g. 6 godina neopisive avanture!

Toliko divnih ljudi, iskustava, prijateljstava, pomicanja granica osobnih i društvenih, podrške, zajedništva, veselja, emocija, smijeha, ljudskosti… Mnoštvo investicija, truda, rada, konferencija, okruglih stolova, prezentacija, edukacija, suradnji, izjava, medija, nagrada, …

Punkt zauvijek ostaje dio mene jer on predstavlja sve ono što ja jesam i u što vjerujem.
Danas on mirno plovi pod vodstvom Vanja Berc , ali nije bitno pod čijom je zastavom sve dok on ostaje ono što jeste, poseban kao što jeste.

Za mene Punkt uvijek ostaje mala, savršena vječnost. Želim mu da to ostane i nadalje, zbog svih vas kojima pruža uslugu, kao i svih onih koji u njemu rade. Pregledavajući fotografije, oživješe svi trenutci i radosti ovog mjesta. Sretna sam i ponosna što je dio moje životne priče. Hvala što je i dio vaših priča.

Punkt je za mene učinio vjerojatno jednako koliko i ja za njega. Sretan mu rođendan!
Neka nam traje još dugo, dugo i neka ova ideja zajedništva, mogućnosti i tolerancije postoji zauvijek.

Svako dobro,

Danijela

Facebook Komentari