Filip zoričić se još jednom zahvalio dosadašnjim koalicijskim partnerima na suradnji  te vjeruje kako će svi dionici gradskog vijeća Grada Pule biti afirmativni, poruka je današnjeg obraćanja medijima.

Deset mjeseci sporosti, takakv način rada meni više nije odgovarao i tako više nije moglo. Mi ćemo vidjeti kroz rad vijeća podržavaju li projekte koji su dobri za grad. Zadnjih deset mjeseci nije bilo monolitne vlasti i dalje će biti demokratskog odlučivanja pa ćemo vidjeti.

Podsjetio bih vas kakvi su problemi rađeni oko prodaje okućnica kao i ostali projekti koji su se stalno morali propitivati a javnost stalno traži da se projekti počnu realizirati. Siguran sam da idemo dobrim putem i nemam što izgubiti ponavlja Zoričić. 

Sva tri partnera u koaliciji su imali različite stavove oko svega i to je donosilo usporavanje. Iako je predsjednik pulskog IDS-a ponudio suradnju Zoričić je ponovio kako je njihov stav oko suradnjue s IDS-om jasan al da svatko može unutar vijeća podržati što bude želio.

Pokušati ćemo održati stabilnost u vijeću kako bi se projekti realizirali. Referendum je sasvim legitimno pitanje i ja se ne bojim ljudi poručio je Zoričić.

Ostatak pitanja i odgovora možete pogledati na videu.

 

 

Facebook Komentari