U organizaciji Europske Taekwon-Do Federacije (AETF) te uz domaćina ITF Taekwon-Do Saveza Hrvatske, u Poreču se održava 36. seniorsko i 27. juniorsko europsko prvenstvo u Taekwon-Do-u. 

U sportskoj dvorani Intersport (Plava Laguna) od 26. travnja do 1. svibnja nastupiti će 1044 sudionika, natjecatelja, sudaca i trenera iz 28 zemalja. Natjecanje se odvija u izvođenju obveznih sastava, sportskoj borbi, testu snage, specijalnim tehnikama i tradicionalnom sparingu. Potvrđen je i nastup ukrajinske ženske reprezentacije kao i njihove muške juniorske ekipe. Svečano otvorenje Prvenstva bit će 27. travnja u 18 sati u dvorani Intersport u Plavoj Laguni u Poreču.

Natjecanje će se realizirati u skladu s trenutnom Covid situacijom – bez ograničenja, te u skladu s time pozivamo sve zaljubljenike u Taekwon-Do da dođu u Poreč i uživaju u ovoj velikoj sportskoj priredbi. Vjerujemo da će ovaj događaj zasigurno dodatno promovirati i pozicionirati Istru i Hrvatsku kao vrijednu sportsku destinaciju, poručuju organizatori.

Facebook Komentari