U sklopu Radione Re-Geppetto 11.11. između 13:00 i 18:00 sati održala se je volonterska akcija izrade modularnih klupa , radionica je održana ispred Radione Re-Geppetto. Voditelj radionice je Mihail Ribić – samouki majstor, umjetnik koji voli raditi s drvom, uz podršku voditelja radione Marka Grbca Knapića.

Modularne klupe, koje se jednim potezom pretvaraju u stol sa dvije klupe, imaju višenamjensku funkciju te će obogatiti prostor unutrašnjeg dvorišta DC Rojc još jednim kutkom za druženje. Na radionici su polaznici dobili nacrte te su naučili kako i sami izraditi ovakav modularni komplet. Broj mjesta je bio ograničen i bila je potrebna prijava. Događaj je bio organiziran u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama na otvorenom, s ograničenim brojem sudionika.

Ovaj događaj je proveden u okviru projekta Projekt „ROJC: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo“ provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula-Pola i udrugama Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin, a sufinancirala ga je Europska Unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.996.438,63 kuna / 1.696.972,83 kuna sufinancirano je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.

Facebook Komentari