Ovoga petka, 29. listopada u 20 sati u INK Gradskom kazalištu Pula na rasporedu je predstava SUDAR iz produkcije Gradskog kazališta Sisak.

AUTORICA: Petra Cicvarić

REDATELJ: Peđa Gvozdić

IGRAJU: Lino Brozić, Peđa Gvozdić, Sara Ipša

GLAS SUTKINJE: Marijana Barišić

„Uvijek su me zanimale situacije u kojima se slučajno sretnu potpuno različite osobe, a koje u tom trenutku imaju isti cilj. Može li ih to povezati? Ili će njihove različitosti još više doći do izražaja? Možemo li razumjeti osobu, s kojom vjerojatno nikad ne bismo ni riječ progovorili, ako se nađemo s njom u istim okolnostima? Ako dijelimo isti cilj? Možemo li razumjeti “lošu” osobu ako saznamo njezinu priču, njezine razloge? Možemo li shvatiti da pravda potječe iz nas samih, iz naših unutarnjih, moralnih zakona, a ne jer je država tako rekla?

Život nas ponekad iznenadi, dovede nas u situacije koje su, na prvi pogled, nama potpuno strane, drukčije i nepoželjne, ali to je uvijek s nekim razlogom – da nešto naučimo ili možda čak i promijenimo. Na nama je kako ćemo reagirati, hoćemo li dozvoliti promjenu ili ćemo pokušati pobjeći.

Bježite li vi iz svog vlastitog života ili pokušavate nešto promijeniti?“, osvrt je autorice Petre Cicvarić. Ako ste se povezali s ovim razmišljanjima nemojte propustiti predstavu SUDAR u trajanju od 60 minuta. 

Izvor: pula.hr

Facebook Komentari