U subotu, 30. rujna s početkom u 10 sati, na prostoru bivšeg policijskog kampa u Valbandonu i u Štinjanu održati humanitarna utrka 3. Memorijal Ivana Todorića.

Utrka se održava u spomen na policijskog službenika Policijske postaje Pula-Pola koji je tragično stradao u prometnoj nesreći 22. rujna 2018. godine. Organiziraju je Policijska uprava istarska, Udruga specijalne jedinice policije BAK Istra, Regionalni klub IPA Istra, Atletski savez Istre i Turistička zajednica grada Pule. Sav prihod od kotizacija policijska uprava donirala je Zakladi policijske solidarnosti.

Na utrci će sudjelovati policijski službenici, umirovljeni policijski službenici i građani, koji će se natjecati ili na rekreativnoj stazi od 2.209 metara ili na trail stazi od 11.300 metara.

Događaju će prisustvovati predstavnik PU istarske i Udruge specijalne jedinice policije BAK Istra Mladen Blašković, predstavnica upraviteljice Zaklade policijske solidarnosti Gordana Bušić-Vojnović, direktorica Turističke zajednice grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj i predsjednik Atletskog saveza Istre Elvis Peršić.

Proglašenje najboljih trkača u kategorijama građana i policije bit će u 11.30 sati.

Facebook Komentari