JK DELFIN i JK HORIZONT u suradnji sa BYC iz Slovenije i ove godine povodom obilježavanja Dana Istarske županije i EU tjedna BE ACTIVE organiziraju regatu krstaša navigacije i tehničkih plovova koja starta 21.09.2023. iz Pule prema Poreču.

Regata je međunarodnog karaktera, a bodujemo se za Argonaut kup koji se održava na nivou Istre i Kvarnera od 3.mj. do 11.mj.

Pozivamo sve u Pulu 21. i 22.09. te u Poreč 23. i 24.09.2023.

Ako imate brod na jedra pozivamo vas da dignete jedra i zajedrite sa nama zapadnom Istrom, poručuju organizatori. Nije važno da li je brod racer, performance krstaš, “family krstaš”, “ORC performance” ili samo “vintage ljepotica”, da li imate posadu ili ste dvojac, čak i solo. Svi ste nam dobro došli. Svi ste valorizirani u kategorijama sebi sličnima. Razvijamo takmičarsku ravnopravnost. Budite dio ekipe sportaša i rekreativaca, entuzijasta, budite dio ove dobre vibre takmičarskog duha. Biti će navigacije, tehničkih plovova, ORC, OPEN Cruising, Racing i dvojci.

OGLAS REGATE sa svim info je objavljen na mrežnim stranicama JK Delfin:

https://www.jkdelfin.hr/wp-content/uploads/2023/09/Oglas-2.-Istra-pod-jedrima.pdf

PRIJAVE na regatu su ONLINE: https://www.jkdelfin.hr/prijava-istra-pod-jedrima/

Više info na: https://www.jkdelfin.hr/istra-pod-jedrima/

Program 2. ISTRA POD JEDRIMA

– četvrtak, 21.09. navečer okupljanje u luci Pula, posjet gradu Pula i festivalu Vizualia koji organizira Udruga Sonitus

– petak, 22.09. START REGATE u 11h iz Pulske luke, jedri se do Poreča, u 11h starta i regata iz Pirana u Poreč

– subota, 23.09. START REGATE u Poreču i jedri se oko Poreča i Novigrada, nakon regate proglašenje i večernji gastro i glazbeni program uz Gordana Gregurovića i Zlaju u luci u Poreču

Facebook Komentari