Astronomski centar Rijeka, kojim upravlja Rijeka sport d.o.o., donosi zanimljiv program za period od 3. do 31. prosinca 2019. godine.

Tako će posjetitelji digitalnog planetarija tijekom prosinca moći utorkom pogledati film Putovanje male zvijezde, a srijedom film Misija: Mars i show U potrazi za kometima. Četvrtkom će posjetitelji moći pogledati show Božić u planetariju i film Put u svijet dinosaura, dok je petkom na rasporedu show Vodič noćnim nebom – jesen/zima i film Dotaknuti rub Svemira. Subotom su na programu filmovi Put u svijet dinosaura i Vibrato te show Moj prvi pogled u nebo + Božićna svemirska crtalica. Zvjezdarnica će ovisiti o vremenskim uvjetima i uz prethodnu najavu.

U Astronomskom centru Rijeka u subotu 7. prosinca na rasporedu je DINOdetektiv – aktivno gledanje i istraživanje dinosaura i njihova vremenskog perioda na Zemlji u digitalnom planetariju. Izvanredan program još je na rasporedu 4. i 11. prosinca pod nazivom Prosinac za osnovnoškolce – Prirodoslovlje kroz istraživačke aktivnosti: aktivno gledanje filma i tematsku radionicu „Na tragu dinosaura“.
Praznici u Astronomskom centru Rijeka pod nazivom Do Mjeseca i dalje traju od 27. do 31. prosinca 2019. godine od utorka do petka s početkom u 17 sati.

Facebook Komentari