Novi trend među milenijalcima idealno se uklapa i u vaše jesensko raspoloženje. Paše vam mirna energija, cosy atmosfera bez besciljnih izlazaka, tulumarenja i klubova? Vrijeme je za wellness i to ne bilo kakav – nego onaj najprestižniji u Wellnessu Orhidelia, poručuju iz Termi Olimia.

„Joy of Missing Out“ (JOMO) ili „radost propuštanja“ novi je pokret koji na prvo mjesto stavlja sitne radosti, udovoljavanje samom sebi i uživanje u intimnoj atmosferi bez društvenih mreža, gomile ljudi i glasne glazbe. U potpunoj je suprotnosti s težnjom da se ne propusti baš ni jedan popularni event, party ili festival. Pripisuje se emotivno inteligentnim ljudima i onima koji ispred svakog drugog užitka stavljaju rituale njege i opuštanja.

Pogodna atmosfera za ljubitelje JOMO-a stoga je Wellness Orhidelia koji je desetu godinu za redom na samom tronu slovenske wellness ponude. Ovdje je sve podređeno umirivanju misli, buđenju ljubavi prema svom tijelu i duhu i oslobađanju pozitivnih emocija. Inspiriran neobičnom crnom orhidejom, dizajn odiše luksuzom i elegancijom, finom estetikom i savršenim mirom, a upravo je to ono što tražite u hladnijem dijelu godine.

Na trenutak zaboravite na društvene mreže i socijalizaciju. Vrijeme je za spa tretmane. Uronite u blagotvornu olimsku termalnu vodu i otkrijte posebnu dimenziju saunanja. Tu će vam sauna majstori pružiti pravi teatar, a možete birati između vrtloženja vjetra, parnih i finskih sauna, a nakon toplog užitka dobro će doći hladni bazen ili masaža stopala na masažnoj stazi, pa duboka relaksacija na tematskim odmorištima.

Jedino u Wellnessu Orhidelia možete isprobati posebno kreiranu masažu s maslacem od manga koji je odličan za tonus i regeneraciju kože. Vješte ruke terapeuta masiraju vaše cijelo tijelo prepuštajući vas ugodi, a poseban naglasak je na masaži lica, dlanova i stopala.

Facebook Komentari