Božić je pred vratima, blagdansko veselje se širi, svi uživaju, i veliki i mali…

Program Adventa u Vodnjanu započeo je već u srijedu, 15. prosinca, s podjelom paketića djeci vrtića i škole u Galižani. U četvrtak simpatičan Djed Božićnjak je razveselio i dječicu u Peroju.

Pred nama je bogat vikend pun doživljaja i događaja za sve uzraste.

U subotu, 18. prosinca s početkom u 10 sati na perojskoj placi, održat će se vesele dječje kreativne radionice u organizaciji Žutog kišobrana. Dok nam dječica uživaju u dobrom društvu, pozivamo da se družimo svi zajedno na placi uz besplatne fritule, kuhano vino i čaj.

Program se nastavlja u popodnevnim satima u Vodnjanu na Narodnom trgu. Od 16 sati na dalje, očekuje Vas bogati program uz dječje kreativne radionice u organizaciji Žutog kišobrana. Uz besplatne fritole, kuhano vino i čaj, uživat ćemo kušajući domaće proizvode u sklopu sajma „Mirisi i boje Božića“, nastupu vodnjanskih mažoretkinja, crkvenog zbora Sv. Blaža te uz zabavni program dj-a Mario Art.

Zajednica Talijana Galižana i ove godine organizira izložbu jaslica „Božićni san“ u Crkvi Sv. Justa. Svečano otvorenje održat će se u subotu, 18. prosinca s početkom u 16 sati. Druženje u Galižani se nastavlja na Velikom trgu od 16,30 h s podjelom besplatnih fritula, toplog čaja i kuhanog vina.

Program se nastavlja i u nedjelju. Plesne skupine Društva Naša djeca Vodnjan nastupit će na vodnjanskom trgu s početkom u 11 sati te ćemo svi zajedno dočekati Djeda Božićnjaka koji nam stiže u 12 sati u društvu bikera iz MK Hornets Vodnjan.

Nakon Vodnjana, Djed Božićnjak kreće prema Galižani gdje planira razveseliti svu djecu na trgu u 13 sati. Nedjeljni program u Galižani kreće već u 11 sati na Velikom trgu s kreativnim radionicama za djecu i ponudom fritula, kuhano vina i čaja. Paljenje zadnje adventske svijeće bit će u Vodnjanu u 17.30. na Župnom trgu a u Galižani na Velikom trgu u 18.30 u nedjelju 18.prosinca. Također nakon paljenja zadnje adventske svijeće u Galižani nastavit ćemo s druženjem uz kuhano vino, čaj i fritule koje će biti popraćeno koncertom grupe „TOP OF THE POPS“ u 19.00 sati.

Facebook Komentari