Klub-knjižara Giardini 2 napokon, nakon tri godine, u subotu, 4. veljače točno u podne, širom otvara vrata koja su u pandemijskom vremenu bila zatvorena, pa pritvorena, pa ponovo zatvorena.

“Knjižara među krošnjama” na prvom katu adrese Giardini 2 ponovno će postati mjesto susreta autora, autorica i publike, knjižara i knjižarki s onima što knjige ne smatraju dijelom namještaja. Ništa nije kao što je bilo, to svi već znamo, a u slučaju Kluba Giardini 2 sve bi moglo biti – bolje. 

Tragajući za mjestom koje će opet pružiti osjećaj sigurnosti i spontanosti u okviru Kluba-knjižare Giardini 2, nova i mlada ekipa stvara – Malu salu a po uzoru na nekadašnju Malu salu u Rock klubu Uljanik koja je bila mjesto u koje se bježalo od gužve i uvijek istih pop beatova, u kojem su se vodile beskrajne a poticajne rasprave, prostor u kojem naizgled nije bilo ničega, ali se u njemu uvijek nešto događalo.

U subotu, 4. veljače u podne će se nazdraviti Klubu-knjižari Giardini 2 uz playlistu nekadašnje Male sale kluba Uljanik. Bit će to početak velikog, cjelogodišnjeg programa koji će svaki mjesec donositi novu temu o kojoj će se raspravljati kroz programe: Klub u Klubu, Book Club, Nova knjiga među krošnjama i Kviz među koricama.

Facebook Komentari