Policijski službenici Policijske postaje Pazin s ispostavom Buzet dovršili su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 19-godišnjak počinio kazneno djelo prijevare.

Naime, 50-godišnjakinja je u prosincu prošle godine putem oglasnika na društvenoj mreži stupila u kontakt sa muškarcem kako bi kupila mobitel koji je oglašavao na prodaju. Nakon što mu je uplatila novčana sredstva u ukupnom iznosu od nekoliko tisuća eura, prodavatelj joj mobitel nije isporučio.

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i utvrdili sumnju kako ju je lažnim obećanjem doveo u zabludu i počinio kazneno djelo prijevare te je protiv njega podnijeta kaznena prijava u redovnom postupku.

Zadržan u pritvoru zbog alkoholiziranosti

Prometna je policija 14. veljače j  oko 17.05 sati, zaustavila i kontrolirala osobni automobil BMW, pulske registracijske oznake, kojim je iz smjera Ulice Verudela u smjeru Tomasinijeve ulice upravljao 55-godišnjak. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je kako muškarac vozilom upravlja pod utjecajem od 2.21 promila.

Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 1320 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

foto: istarska-policija.gov.hr

Facebook Komentari